Ingredíssimo: cuinar d’una manera diferent

El primer post de la secció Recomenacions el dediquem a la marca Ingredíssimo, que ja vàrem conèixer a la fira Mecat de mercats, i que aquest cap de setmana va ser presentada a la Cookiteca

Ingredíssimo no és només un ingredient, és una manera diferent d’entendre la cuina. Per primera vegada persones particulars poden disposar de productes de primeríssima qualitat que només estaven a les mans de professionals.

La presentació en monodossis és una de les característiques més fascinants de Ingredíssimo ja que permet una major durabilitat del producte; i el ventall de sabors i textures que ofereix és l’altra característica intrínsica del producte.

 

Mel en daus, yogur Crunch , caramel toffe o xocolata explosiu (amb “petazeta”) són alguns exemples de la línia Sweet Pop. La fruita ve en format Crunch, Gummy o SmoothMango, figa, plàtan o fruita de la passió Crunch; taronja, maduixa i poma Gummy; i maduixa, gerds o mora liofilitzades.  Pels més panarres també hi ha una línia de Cereals; i pels més creatius hi ha pètals de rosa (línia Vegetal) per decorar els vostres còctels.

 

INGREDÍSSIMO

C/Tarragona, 106, baixos 08015 Barcelona

+34 93 226 08 02

info@ingredissimo.com

www.ingredissimo.com

 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s